Megjelentek az idei Chorus Inside minősítő fesztiválok kiírásai

A Chorus Inside International szervezet 2024-ban is megrendezi minősítő kórusfesztiváljait, amelyekre magyar kórusok jelentkezését is várják. Rendezvényhelyszínek: Lloret de Mar (Spanyolország), Rovinj (Horvátország). Bővebb információval örömmel áll rendelkezésre Krasznai Gáspár karnagy, a szervezet magyarországi regionális elnöke (+36 30 5347082, krasznaigaspar@gmail.com).

LLORET DE MAR, Spanyolország
Június 13. Érkezés, szállás elfoglalása.
Június 14. Mesterkurzus. Kórusok ünnepélyes felvonulása Lloret de Mar belvárosán, majd nyitókoncert a San Roma templomban.
Június 15. Kórusok minősítő versenye a városi színházban. Eredményhirdetés.
Június 16. Kirándulás szakszerű idegenvezetéssel Barcelonában.
Június 17. Szabadidő. Fakultatív kirándulási lehetőség szakszerű idegenvezetéssel Tossa de Marban.
Június 18. Indulása haza.
A részvételi díj 310 euró, ami magába foglalja a szállást 5 éjszakára 3 csillagos szálláshelyen, 5 reggelit, 5 ebédet és 5 vacsorát pazar gasztronómiai kínálatban, valamint a szakszerű idegenvezetést.
ROVINJ, Horvátország
Augusztus 23. Érkezés, szállás elfoglalása.
Augusztus 24. Szabadprogram, testvériség koncert lehetőség egy horvát kórussal.
Augusztus 25. Kórusok ünnepélyes felvonulása Rovinj történelmi belvárosán, majd nyitókoncert a Szent Eufémia katedrálisban.
Augusztus 26. Kórusok minősítő versenye a rovinji LONE hangversenyteremben. Az esti eredményhirdetést követően „Goodbye-party” lehetőség egy jellegzetes horvát étteremben.
Augusztus 27. Kirándulás szakszerű idegenvezetéssel Polában (Pula).
Augusztus 28. Kirándulás Velencében, zárókoncert Velence valamelyik templomában, városnézés, majd este indulás haza.
A részvételi díj 335 euró, mai magába foglalja a szállást 5 éjszakára 3 csillagos szálláshelyen, 5 reggelit és 5 vacsorát, valamint a szakszerű idegenvezetést.
Amennyiben a kórus elfogadja azt a jelenlegi ajánlatot, hogy a szállása Rovinj helyett a szintén tengerparti és Velencéhez közelebbi Umagóban legyen, akkor a részvételi díj csak 315 euró lesz.