Közeleg a pécsi Ifjúsági Kórusünnep!

A Hangról Hangra program keretében három olyan nagyszabású koncertre is sor kerül, melyek mind a megszólaló műsort, mind a produkcióban résztvevő énekesek létszámát tekintve minden bizonnyal kiemelkedő élményt nyújtanak. Sorrendben a pécsi hangverseny már a második lesz; biztosak lehetünk abban, hogy a hangulat a Kodály Központban is ugyanolyan fantasztikus lesz, mint az első estén a Művészetek Palotája nagytermében!

Jegyet ide kattintva lehet még vásárolni.

Az est első részében az ifjúsági kórusok legjava, a Mátyás Király Általános Iskola Nagykórusa, kecskeméti Aurin Leánykar, a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumának Laudate Vegyeskara, a Pécsi Kodály Zoltán Gimnázium Bartók Béla Leánykara, valamint a Pécsi Tudományegyetem Nőikara és Vegyeskara mutatkozik be Balatoni Sándor, Balázs Árpád, Bárdos Lajos, Giuseppe Verdi, Gioacchino Rossini, Gyöngyösi Levente, John Dowland, Karl Jenkins, Kocsár Miklós, Kodály Zoltán, Ligeti György, Niels La Cour, Orbán György, Pierre Certon, Tóth Péter és Wolf Péter műveinek előadása során.

Az est második felében a Pannon Filharmonikusok előadásában Kodály Zoltán Psalmus Hungaricus című műve hangzik el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .