Ingyenes jelentkezési lehetőség magyar kórusok számára a Bartók Béla Nemzetközi Kórusversenyen!

A Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny és Folklórfesztivál nemcsak hazánk egyik legszínvonalasabb komolyzenei versenye, hanem világviszonylatban is kiemelkedő minőséget képvisel a kóruszenei rendezvények között.

A szervezők a 2020. július 8-12. közt megrendezésre kerülő következő eseményre kiváló lehetőséget biztosítanak a Magyarországon és határainkon túl működő magyar kórusok részére. A kortárs kórusmuzsikát középpontjába állító versenyre sikerrel pályázók ezúttal nemcsak ingyenes szállást és félpanziós ellátást nyerhetnek a rendezvény idejére, hanem a magyar kórusoknak nevezési díjat sem kell fizetniük. Így egyedül a helyszínre történő utazás költségeit szükséges saját forrásból fedezni.

A nevezés módjáról és feltételeiről a http://bbcc.hu/versenyfelhivas oldalon lehet tájékozódni, a kérdéseket pedig az info@bbcc.hu emailcímen és a 70/ 933 9914-es telefonszámon várják a szervezők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .