Hamarosan itt a XIX. Magyar Karvezető Konferencia

Ismeretlen ismerősök – Zeneszerzők, kórusművek a XX. sz. első feléből címmel hirdetjük meg a soron következő szakmai napunkat a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemmel együttműködésben, melyre 2023. március 25-én, szombaton 10 órától kerül majd sor a Zeneakadémia Kupolatermében. A konferencia programjában a megszokott gyakorlatias megközelítésre számíthatnak a kollégák, sok énekléssel és repertoár-frissítő előadásokkal. A terem mérete miatt csak korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni! Jelentkezni legkésőbb március 23-ig lehet, a regisztrációs felület ide kattintva érhető el.

A konferencia előadói:
Berkesi Sándor
Cseri Zsófia
Dr. Fehér Anikó
Katona Tibor
Kocsis-Holper Zoltán
Oláh Gábor
Sapszon Borbála
Sirákné Kemény Kinga
Dr. Szabó Balázs
Varga László

Közreműködik a Pataky Nőikar (karnagy: Fazekas Ágnes).

A részletes program ide kattintva tölthető le, Facebook-eseményünk pedig itt található. 9:00 és kb. 13:30 között az EMB Zeneműkiadó kottavásárlási lehetőséget biztosít a Kupolaterem előterében a tematikához kapcsolódóan!

Az idei konferenciát nem közvetítjük. Az előadások felvételét későbbi időpontban tudjuk majd elérhetővé tenni az érdeklődők számára.

A konferenciára regisztrálni szükséges  erre a linkre kattintva.
A részvétel egyéni KÓTA-tagsággal rendelkezők számára ingyenes; nem KÓTA-tagok számára előreutalással 3000 Ft, a helyszínen fizetve 4000 Ft a részvételi díj.

Számlaszámunk:
Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége
11991102-02107897-00000000
Közleményként kérjük, a következőt írják be: Karvez. Konf. 2023

Jelentkezési határidő: 2023. március 23. csütörtök