Felhívás a Magyar Egyházzenei Fórum zárókoncertjén való aktív részvételre

A Magyar Egyházzenei Fórum 2022. augusztus 12-17. között kerül megrendezésre Kolozsváron, szervezői Selmeczi György Kossuth-díjas zeneszerző, karmester, az Auris Művészeti Ügynökség, valamint helyben a Kincses Kolozsvár Egyesület. A Fórum a rendezvények – hangversenyek, liturgikus események – időszakában, 2022. augusztus 13-17. között létrehozza a FÓRUM ÉNEKKARÁT. Jelentkezni 2022. augusztus 1-ig lehet a kinga.sebestyen@auris.hu e-mail címen, a jelentkezőknek szállást és étkezést biztosítanak a szervezők.
A Fórum szervezői szeretettel hívják közös éneklésre mindazokat, akik jó hallással, énekhanggal és alapszintű kottaolvasási ismeretekkel rendelkeznek, és van kedvük, indíttatásuk ismerkedni a kortárs magyar egyházi zeneművek világával, megtapasztalni a közös éneklés örömét.
A jelzett időszakban minden napon próbára, műhelymunkára kerül sor tapasztalt karénekesek társaságában, illetve neves karnagyok vezetésével. Augusztus 17-én este kerül sor a Zárókoncertre, melyen a Fórum reménybeli Énekkara a Szent Mihály templomban előadja műsorát.