„Duettek – Kapcsolódások a zeneterápiában” konferencia

A zeneterápiás szakma az elmúlt két évtizedben Magyarországon is egyre több területen jelent meg: például a neurorehabilitációban, a korai fejlesztésben, a pszichiátriában, a hospice-ban, a pedagógiában, valamint a geriátriában. Ma már hazai posztgraduális képzéseken végzett zeneterapeutákat egészségügyi, pszichoterápiás és pedagógiai intézmények is alkalmaznak. A „Duettek – Kapcsolódások a zeneterápiában” konferencia célja, hogy olyan jól működő „duetteket”, szakmai együttműködéseket mutassanak be, amelyekben orvos és zeneterapeuta, (gyógy)pedagógus és zeneterapeuta, vagy éppen hozzátartozó és zeneterapeuta kapcsolódása van a fókuszban, és közös munkájuk eredménye a fejlődés. Az előadásokon túl lehetőséget szeretnének biztosítani a különböző szemléletű, módszerű műhelyek, szakemberek bemutatkozására, valamint párbeszédre, vitára, poszter-prezentációra is.

A konferencia célja, hogy a zeneterapeuták és a szakma iránt érdeklődők találkozzanak egymással, megismerjék egymás nézőpontját, módszereit, és ennek hatására minél több további eredményes „duett” alakulhasson ki a jövőben.

A konferencia előkészítéséről, programjáról, a jelentkezés feltételeiről a Facebook-esemény oldalán lehet tájékozódni: https://www.facebook.com/events/2215810798673540/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .