ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT! – Magyar Kórusok Napja 2019.

A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA meghirdeti a KÓTA – Magyar Kórusok Napját! Csatlakozz te is kórusoddal!

Szervezz énekkaroddal december 13. és 17. között kórushangversenyt Kodály Zoltán születésének tiszteletére (december 16.), akár egyedül, akár másokkal együtt!
A hangversenyen minimálisan egy Kodály-mű hangozzék el, de ez a kórusműveken kívül lehet hangszeres mű vagy zongorakíséretes népdalfeldolgozás is.
Amennyiben lehetőségetek van rá, énekeljetek a közönséggel együtt is közösen egy népdalt, vagy akár karácsonyi éneket. „Legyen a zene mindenkié!”

Regisztrálj a magyarkorusoknapja@gmail.com e-mail címen az eseményre, feltüntetve a tervezett programot!
Ezután kapsz egy visszaigazoló e-mailt arról, hogy a KÓTA elfogadta-e a jelentkezésed.

Hirdesd koncertedet úgy, hogy ez a hangverseny a KÓTA – Magyar Kórusok Napja (MKN) 2019 rendezvénysorozat része! Tüntesd fel az esemény logóját plakátodon, melyet a visszaigazoláskor kapsz!
Készítsetek felvételt a koncerten és az általatok legjobbnak ítélt mű felvételét küldjétek el a KÓTA számára! (Kizárólag 1 művet áll módunkban fogadni kórusonként.)

A jelentkező kórusok listáját a KÓTA közzéteszi honlapján és facebook oldalán.
A sikeresen lebonyolított koncert után a KÓTA oklevelet küld a résztvevő kórusoknak, amellyel igazolja, hogy az eseményen részt vettek. A beküldött, jó minőségű hangfelvételeket a KÓTA a koncert utáni időszakban internetes oldalain közkinccsé teszi.

A programot is tartalmazó regisztráció beérkezésének határideje 2019. december 10.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .